Faciliteiten

WSV is de trotse bezitter van een eigen sportcomplex. Het is in gebruik genomen in augustus 2004. Het geheel wordt gerund door vrijwilligers. Tijdens het Apeldoorn Open kunt u rekenen op de volgende faciliteiten.

PARKEERGELEGENHEID EN FIETSENSTALLING
Ruime parkeergelegenheid voor auto's. De parkeerplekken voor mindervaliden zijn herkenbaar aan de borden. Fietsen kunnen worden geplaatst in de daarvoor bestemde rekken.
 
LIFT
Het complex is voorzien van een lift bestemd voor mindervaliden. De sleutel is te verkrijgen in de kantine.
 
SPORTHAL
Er zijn 10 badmintonvelden beschikbaar. Tribunes voor het publiek bevinden zich boven. In de hal worden extra mobiele tribunes geplaatst voor de deelnemers.
 
KLEEDKAMERS
De kleedkamers bevinden zich boven. Kleedkamer 11 en 12 zijn voor de heren, 13 en 14 voor de dames. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer.
 
KANTINE
De kantine is de hele dag geopend en wordt gerund door vrijwilligers. De keuken is beperkt geopend. 
 
AED
WSV beschikt over een AED (automatische externe defibrillator). Het apparaat hangt aan de linkerkant bij de ingang van de sporthal.
 
EHBO / MASSEUR
Gedurende het gehele toernooi is er EHBO aanwezig. Van 10:30 - 18:30 uur zijn masseur(s) aanwezig. Behandeling voor deelnemers is gratis.
 
WIFI / INTERNET
Er is gratis draadloos internet (WiFi) beschikbaar in de sporthal en de kantine.
 
VERKOOPSTAND
Tijdens het Apeldoorn Open zal er in de kantine een stand staan waar u diverse badmintonmaterialen en kleding kunt aanschaffen.
 
 

 
Belangrijk: De kantine beschikt over een pinautomaat. U kunt het inschrijfgeld echter alleen contant voldoen.